Overzicht

Benieuwd wie jouw website bezoekt?

Online
Afbeelding
ProudMary_Blog_Website_Bezoeker

Leads genereren en klanten binnenhalen: nu nog makkelijker. Wanneer en hoeveel bezoekers op jouw website een aanvraag doen hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Hoelang ze navigeren ook niet. Maar weet je ook wie die bezoekers zijn?

Weet wie jouw site bezoekt. Meer nog, ontvang meteen contactgegevens.

Vanaf nu worden alle bedrijven die naar jouw website surfen, GDPRproof volledig getrackt in een handig overzicht. Daar bovenop zie je hoe ze er terecht kwamen, welke pagina's ze bezochten en als ze eerder jouw website bezochten.

Gerichte prospectie.

Aan de hand van de leadscore bepaal je zelf of je contact met hen opneemt. Zo kan je gericht prospecteren aan de hand van de pagina's die werden bezocht. Bezochten ze de pagina van product X? Dan kan je hen contacteren met die informatie in je achterhoofd.

Alternatief voor duurdere Marketing Automation.

Dat kan ook met Marketing Automation, maar daarvoor betaal je een hoge maandelijkse fee. Niet voor iedereen haalbaar. Onze oplossing is heel betaalbaar en in functie van het aantal bezoekers van je site. Budget op maat dus.

Enkel een pixel integreren. In 1 2 3 klaar.

Doordat wij een pixel integreren herkennen we websitebezoekers en geven die weer in een overzichtelijk dashboard. IP-adressen van jouw bezoekers worden verrijkt met data over welke pagina’s er werden bezocht, hoe groot een bedrijf is en hoe vaak een bedrijf op jouw website navigeert, … Daarnaast wordt ook informatie uit verschillende online kanalen, dynamisch verwerkt. Zo ken je niet alleen jouw bezoekers, maar meet je ook meteen het succes van jouw campagne.

Website leads genereren is voortaan heel simpel. Wij zijn vaste partner van Leadinfo, super toch? Geef ons een seintje en we zetten in no-time een account voor je op!

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB