BRUGOH!

Bruges' most wanted souvenir
Afbeelding
poster_BRUGOH!
customer case

Een hedendaags, creatief én duurzaam Brugs souvenir op de markt brengen. Dat is het uiteindelijke doel. Handmade in Brugge lanceert in eerste instantie een oproep voor designers. In een volgende fase zetten we mensen aan om te stemmen én daarna is het tijd om het souvenir te promoten. OOOH jawel, een project op ons lijf geschreven.

Afbeelding
branding-blue
Afbeelding
branding-icon

Het opzetten van een campagnetraject gaat steeds samen met een gefundeerde strategische basis. Na het duidelijk stellen van hun missie, visie, doel en persona was het tijd voor een creatieve uitwerking.

Een 'OH'-waardige herinnering
De uitroep "oh!" komt voor als een expressie van verbazing, verrassing of verwondering. Het is een korte uiting van emotie die kan gebruikt worden in verschillende contexten.

Filmbestand

Brugoh! is de naam.

Met Brugoh! maken we een duidelijke link naar Brugge en spelen we in op de verbazing dat het nieuwe souvenir moet oproepen. Met de baseline "Bruges most wanted souvenir" verwijzen we naar iets dat zeer gewild is. Dit was meteen ook de invalshoek voor de eerste fase: de oproep naar de zoektocht naar het souvenir.

Filmbestand

WANTED DESIGNERS

Naast de designers uit het handmade in Brugge netwerk wilden we ook andere designers aanspreken. De oproep werd alvast door vele enthousiaste designers beantwoord. Uiteindelijk werden 5 designers geselecteerd met hun unieke creatie. Tijd om te stemmen!

Afbeelding
Oproepposter_BRUGOH!
Filmbestand
Filmbestand

WANTED : YOUR VOTE!

Welk souvenir wint de publieksprijs voor 'most wanted souvenir of Bruges'? Dat heeft het publiek in handen. Tijd om stemmen te ronselen. Aan de hand van posters met QR code in het straatbeeld van Brugge kan elk zijn stem uitbrengen.

Er werd ook een online campagne gelanceerd waarbij zowel de makers als souvenirs in de kijker werden geplaatst via animaties en stills. De campagne loopt nog tot 20 juni. Graag je stem uitbrengen? Oooooh ja!

Meer info te vinden op www.handmadeinbrugge.be/brugoh

Afbeelding
Filmbestand

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB