Overzicht

Rewind Campfire #9 - Trend Session 🔥

Events Proud Mary
Afbeelding

Ahoy! De negende editie van onze Campfire session was een sprankelende avond waar kijken naar de toekomst centraal stond, met niemand minder dan onze eigenste trendwatcher Tina Fabry aan het roer. Met de inspiratie van Web Summit op zak, deelde Tina haar inzichten over de trends van 2024. Was je er niet bij? Ons vuur brandt nog hevig en dat delen we met plezier!

Afbeelding

Trends als stuurwiel

Trendwatching is geen exacte wetenschap. Elke trendwatcher heeft zijn eigen benaming en indeling voor de trends. Tina Fabry koos ervoor haar eigen trendwiel te handhaven. De pijlers? Exposure, quest, competence en feel it. Let's dive in!

🎶 It's times like these you learn to live again 🎶

In het digitale tijdperk is 'zien en gezien worden' geëvolueerd. Tonen we onszelf zoals we echt zijn, of leven we in een virtuele façade? De trend van 'Exposure' dompelt ons onder in de wereld van AI en avatars, waarbij we de grenzen van realiteit en virtuele wereld aftasten.

AI staat centraal, een technologie die niet meer weg te denken is uit onze toekomst. Eerder dan een bedreiging te zijn, beschouwen we AI als onze co-piloot op weg naar vooruitgang.

Afbeelding

🎶 Should I Stay or Should I Go? 🎶

Innovatie en optimalisatie blijven de kern van vooruitgang. Met de Quest-trend worden we uitgedaagd om onze producten en processen constant in vraag te stellen. Om te zoeken naar het juiste. Om meer waarde te kunnen bieden. De invloed van wetgeving, milieu en nieuwe technologieën spelen hierbij een cruciale rol. Is jouw onderneming mee in die zoektocht?

🎶 The less I know the better 🎶

We geven Tame Impala ongelijk. Hoe meer je weet, hoe beter. In een wereld waar kennis koning is, moedigt de Competence-trend ons aan om altijd meer te willen leren en samen te werken. Leren van elkaar én leren van de natuur.

Daan Roosegaarde is een prachtig voorbeeld van hoe we kennis uit de natuur kunnen halen om innovatieve oplossingen te creëren. Zijn nieuwste expositie, Sparks, toont aan dat organisch vuurwerk de toekomst kan zijn. Kennis heeft geen eindpunt. Ontdek wat jouw onderneming kan leren uit de natuur. Hulp nodig? Vraag het rechtstreeks aan Moeder Natuur: https://asknature.org/.

🎶 R-E-S-P-E-C-T, find out what it means to me 🎶

De trend Feel It benadrukt het belang van humanisering binnen het ondernemerschap. Inclusiviteit, body positivity, en genderneutraliteit zijn niet langer buzzwords maar normen waarnaar we streven. Deze trend evolueert voortdurend, en het is aan ons om te bepalen hoe we deze integreren en omarmen in onze bedrijfsvoering. Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Bekijk onze case van BeMatrix hier.

🎶 Will I see you again? 🎶

De toekomst staat vol mogelijkheden en uitdagingen. Hoe ga jij deze trends implementeren in je strategie? Kies er één uit, experimenteer, en laat je inspireren. We kijken uit naar wat je zult ontdekken!

Ben je benieuwd naar meer en wil je de volgende Campfire niet missen? Markeer dan donderdag 23 mei in je agenda. We beloven je alvast een spetterende, knetterende avond. 🔥

meer over ons

Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9Campfire #9

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

De Proud Mary Campfire Sessions zijn een bron van inspiratie, verrassend en een gelegenheid om met andere professionals van gedachten te wisselen. Laat hieronder je gegevens achter en we laten je tijdig weten waar het kampvuur de volgende keer brandt!

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB