Overzicht

Proud Vic - nieuwe Motion Designer

Proud Mary
Afbeelding
Vic - Nieuwe Motion Designer

Say hello to our new Motion Designer! Proud Mary verwelkomt met trots Vic in het team. Deze nieuwe Proud Gary leren kennen? Lees snel verder.

🎶 I'm gonna ride 'till I can't no more 🎶

Als 14-jarige jonge knaap volgde ik in Gent de opleiding Grafische communicatie en media. Een start van een carrière in deze sector waar ik me helemaal thuis voel. Na mijn eerste ervaringen, keerde ik terug naar Kortrijk om de opleiding Digital Design & Development te volgen. Als Devine Alumni groeide mijn passie enorm voor Animatie en Motion Design! Klaar om deze passie voor 100% in te zetten bij Proud Mary.

🎶Cheers to the freakin weekend 🎶

Als trotse Bissegemnaar vind je me in het weekend hoogstwaarschijnlijk in het Jeugdhuis. Enkele jaren geleden stapten we met onze hechte vriendenkring in het Jeugdhuis JH De Plekke. Samen met 'de boys' zorgen we ervoor dat de Bissegemse jeugd nog een leuke plaats heeft voor feestjes en hun wekelijkse pilsjes.

Naast een creatieve ziel heb ik ook een avontuurlijke spirit. Ik behaalde mijn duikbrevet en ga wekelijks duiken! Ik houd ook van reizen. Na mijn studies besloot ik dan ook een gap-year te nemen. Van klimmen in de Dolomieten naar duiken in Oman tussen haaien, tot backpacken tussen de beren in Alaska. Je snapt het al, hoe spannender, hoe beter!

Na deze 'pauze' ben ik er helemaal klaar voor om wat extra testosteron toe te voegen aan het enthousiaste team van Proud Mary! Let's animate. 😀

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB