Overzicht

Knetterende Campfire Sessions

Events Proud Mary
Afbeelding

De Proud Mary Campfire Sessions zijn kleinschalige seminaries waarbij telkens één bepaald thema aan bod komt.

Zo passeerden Online Strategie, Employer Branding en klantgerichtheid al de revue. Het is een sit & listen-concept waarbij we samenkomen om te netwerken, een hapje te eten én vooral om veel bij te leren. Boeiende sessies met èven boeiende sprekers. Riet De Sadeleer van Expeditie O bijvoorbeeld. Ondertussen gaven we al 5 Campfire Sessions. De locaties wijzigen als eens, maar het enthousiasme en de leergierigheid blijven op hoog niveau. De sfeer opsnuiven? Bekijk de beelden van de voorbije jaren!

Campfire sessie 1: Online Strategie

Onze allereerste Campfire Session vond plaats op onze eigen grond in Rumbeke. Het was een mooie zomerse avond, ideaal om nog wat bij te kletsen over het thema van de avond: Online Strategie. Er werd gegeten en gedronken, geluisterd en gebabbeld. We leerden allemaal iets bij, dat is waar het om draait.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
hold and drag

Campfire Session 2: Employer Branding

Voor de tweede sessie streken we neer bij beMatrix, een wereldspeler in de standenbouwwereld. Deze keer hadden we het over Employer Branding. Waarom zijn vacatures zo moeilijk in te vullen? En hoe krijgen we de sfeer in ons team terug? Riet De Sadeleer van Expeditie O leerde ons de kneepjes van het vak. Riet is een echte groei-experte en was dé geknipte spreker voor deze sessie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
hold and drag

Campfire Session 3: Klantgerichtheid

In de derde Campfire Session hadden we het over klantgerichtheid. Een héél belangrijk aspect in de (marketing)wereld en alles daarbuiten. Leuke, boeiende babbels, dat merk je aan de sfeerbeelden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
hold and drag

Campfire Session 4: Storytelling

Bedrijven verkopen geen producten of diensten maar wel verhalen. Dat was meteen de intro van de avond om het belang van verhalen te duiden. Hoe kan je aan de hand van een verhaal je product upgraden. Hoe maak je dat je medewerkers geen stenen op elkaar leggen maar een thuis bouwen?

Campfire Session 5: Feesteditie

Drie ondernemers namen beurtelings het woord en deelden hun ervaring in de food & drinkswereld, elk met hun eigen visie. Een leerrijke en boeiende avond waarbij expertise en tips werden gedeeld met ruimte voor vragen aan professionals uit het vak.

Maak je ook graag deel uit van de volgende knetterende Campfire Session? Stuur ons een mailtje!

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB