Overzicht

Proud Janne - nieuwe Brand Designer

Proud Mary
Afbeelding
Janne - Brand designer

New kid in town! Janne it is. Het nieuwste Proud Mary member. Boordevol goesting start ik er als Brand Designer. Benieuwd wie ik ben? Let's find out.

🎶 'Cause everybody digs a swinging cat 🎶

Ik ben een enorme dierenvriend. Trotse catmom van 2 katjes uit een dierenasiel (onder het motto: ééntje is geentje). Heerlijk, altijd leven in huis. Mocht ik mogen van mijn vriend, zou ik zeker een crazy catlady worden. ;) Daarnaast zet ik me ook regelmatig in om de regionale dierenasielen te steunen.

Net zoals bij Proud Mary, is muziek heel erg belangrijk in mijn leven. In muziek kan ik mezelf verliezen én helemaal terugvinden. Luidkeels meezingen in de auto of onder de douche, zijn dan ook dagelijkse kost. Een favoriete muziekstijl heb ik niet, maar ik hou van liedjes met een diepere betekenis.

🎶 Feels like home to me 🎶

Sinds kort zet ik me ook voor de volle 100% in bij het Proud Mary team. Na verschillende jaren als graphic designer & webdeveloper bij een grafisch bureau, was het tijd voor een nieuwe ervaring. Met een passie voor positionering en logo ontwerp, was een job als Brand Designer bij Proud Mary mij op het lijf geschreven. Bedrijven helpen om hun merk visueel vorm te geven, geeft me energie.

Waarom Proud Mary? De gezellige sfeer, het warme team én de klik die er meteen was. Bij de eerste kennismaking, was ik dan ook meteen overtuigd dat dit een plaats was waar ik me volledig zou thuis voelen. Laat die Branding trajecten maar komen!

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB