Overzicht

De lofband komt naar je toe!

Afbeelding

Op 1 maart 2023 is het weer zover. Het is complimentendag! We claimen deze dag als onze dag. Want complimenten en lof uitdelen is waar wij in geloven. Dus vieren wij deze dag traditiegetrouw op gepaste wijze: mét lof én muziek.

Muzikale complimenten

Naar aanleiding van complimentendag trekt onze LOFband er elk jaar op uit om jullie collega's en medewerkers in de bloemetjes te zetten met een gratis lofmedley. Beloon hen voor hun harde werk, voor de fijne samenwerking, voor de vele inspanningen. En doe dit op een originele manier. Verras jouw team met een uniek complimentenconcert. 20 minuten lang spelen we de loftrompet met liedjes als: You're simply the best ! En All you need is lof en menig andere muzikale hits om je appreciatie te tonen.

Is je team simply the best? Vertel het ons.

Hoe kan je deze fijne muzikale verrassing winnen? Heel eenvoudig! Laat ons gewoon weten waarom jouw collega's en/of medewerkers het verdienen om de loftrompet te spelen voor hen. Dan kiezen wij de mooiste motivatie. En wie weet komt de Proud Mary lofband op vrijdag 3 maart dan wel jouw richting uit.

Where words fail, music speaks.

Wat moet je doen om straks muziek te laten spreken? Even concreet:

  • Inschrijven: schrijf je voor vrijdag 24 februari in om kans te maken. Motiveer kort waarom we jullie medewerkers mogen verrassen.
  • Bekendmaking winnaars: op complimentendag laten we weten wie de 5 winnaars zijn. We bellen de winnaars persoonlijk op om verder af te spreken.
  • Lofconcert: op vrijdag 3 maart komen we langs om het lofconcert te geven. Dit duurt ongeveer 20 min. We komen langs tijdens de kantooruren tussen 8.30u en 17.00u.

Zo simpel is het. Dus aarzel niet langer en schrijf je in.

Schrijf je nu in!

Wedstrijdvoorwaarden:
Om privacyredenen geven we mee dat tijdens het concert van de LOFband mogelijks beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien via de Proud Mary-mediakanalen kan worden gebruikt. Via jouw inschrijving geef je dan ook automatisch toestemming aan Proud Mary tot opname, publicatie en verder gebruik van dit beeldmateriaal.
Afbeelding
ProudMary_LOFBand_Complimentendag
Afbeelding
Lofband
Afbeelding
Lofband
Afbeelding
Lofband
Afbeelding
Lofband
Afbeelding
Lofband
hold and drag

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB