Search Engine Optimization

Afbeelding
ProudMary_Hoofdafbeelding_SEO

Hoe kom ik zo hoog mogelijk te staan in de rangschikking van de zoekresultaten? Dit start eigenlijk al voor je een website hebt, en blijft een prioriteit tot je ze op pensioen laat gaan.

Afbeelding
ProudMary_WhitePaper_DomineerGoogle

Wat we aanbieden

  • SEO strategie en SEO Audit
  • On-page SEO: Zoekwoordenonderzoek, technische SEO & relevante zoekresultaten
  • Off-page SEO: link building door content marketing, influencers, affiliates

SEO strategie en audit

We beginnen met een mapping van je website. Hier kijken we naar de pagina structuur, de technische mankementjes en hoe snel je website is in het algemeen. Waarom? Dit geeft ons een idee hoe goed je volgens het algoritme scoort en hoe je gerankt wordt. Na de resultaten bepalen we een strategie of plan van aanpak.

Zoekwoordonderzoek

Er wordt een zoekwoordonderzoek uitgevoerd, zodat we in kaart kunnen brengen welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt in zoekmachines zoals Google en Bing. Het is hiervoor dan ook belangrijk om je in te leven in jouw ideale klant. Vervolgens gieten we deze zoekwoorden in de boomstructuur van je website. Bij de opbouw van de website zorg je ervoor dat de juiste zoekwoorden voorkomen op de juiste pagina’s. Zoals in de url slug, title tag en paragrafen. Dit was vroeger het belangrijkste aspect om hoog te scoren in zoekmachines, maar die situatie verandert stilaan meer en meer.

Relevante zoekresultaten & technishe SEO

SEO wordt steeds technischer, nog meer dan voorheen. We proberen ons even in het hoofd te verplaatsen van het algoritme achter de zoekmachines. Het doel van het algoritme is om de meest relevante zoekresultaten te tonen voor de zoekopdrachten van de gebruikers. Daarnaast is ook de gebruikerservaring van belang. Zo wordt er rekening gehouden met: laadsnelheid, user interface, hoelang duurt het tot het grootste stuk content geladen is, verspringen er geen elementen tijdens het laden, is er voldoende ruimte tussen de aanklikbare elementen op mobiele toestellen, enz. Er zijn nog tal van andere zaken waar de algoritmes rekening mee houden, maar daar heeft niemand in principe zicht op.

Off-page SEO

We kijken niet enkel naar wat er gebeurt op jullie website, maar ook hoe er gelinkt wordt naar je site. Hier spreken we meer over linkbuilding aan de hand van social media, influencers aanspreken, affiliates en content marketing. We bieden een content plan aan zodat je de beoogde doelgroep kan blijven boeien.

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB