De HR-Specialist

Jij bent de HR-specialist die bedrijven helpt om alles in goede banen te leiden op het vlak van Employer Branding en HR.

Jij bent die specialist die perfect detecteert wat je klant nodig heeft: het welzijn van de medewerkers verhogen, het scherpstellen van de kernwaarden, een goede creatieve vacaturecampagne…

Je bent echter op zoek naar een creatieve partner om jouw bevindingen te vertalen in sterke creatieve communicatie of campagnes. Een partner die meedenkt en jou laat schitteren bij je klant?

Dan zijn wij je ideale partner. Want we zijn een bureau dat creaties maakt op basis van strategie. Een bureau dat het belang van de juiste aanbevelingen begrijpt en deze versterkt door er creatief op in te pikken.

Ik heb nood aan strategisch onderbouwde campagnes

Intern & extern

Jij begrijpt het belang van interne communicatie. We kunnen helpen met het bepalen van de kernwaarden en de vertaling ervan in gedragingen of implementeren, we gieten ze in een sterk creatief concept en denken samen met jou mee. Of we ondersteunen je met de externe employer communicatie. We creëren een sterk werkgeversmerk voor je klant. We ontwikkelen een doelgerichte rekruteringscampagne. We staan ten dienste van jouw behoeftes bij die klant.

Contacteer ons en we bekijken hoe we jou kunnen laten schitteren met creatief sterke én strategisch onderbouwde employer branding campagnes. Informeer naar ons HR-traject. En ontdek onze win-winformule.

ProudMary_Mervielde_Cyriel_App_Poster_Flyer
ProudMary_Mervielde_Cyriel_App_Campagnebeeld
ProudMary_Zoutman_Bushokje
ProudMary_Zoutman_Landingspagina
ProudMary_AZGroeninge_Campagne_EmployerBranding_Sokken
ProudMary_AZGroeninge_Campagne_Conceptbeeld

Contacteer ons!

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB