Overzicht

Proud MC - nieuwe stagiaire bij Proud Mary

Proud Mary
Afbeelding

Joehoe!

Als communicatiemanager in wording, ontdek ik als tweedejaars communicatiestudente de ware communicatiewereld dankzij Proud Mary.

Ik vertel je met veel goesting mijn tocht van de afgelopen periode.

🎵 Who’s That Girl? (La, la, la, la, la) MC’s that girl! 🎵

Is MC Hammer in the house? Neen, maar MC Sântion wel. Maria-Cristina Sântion is mijn naam. Complexe naam op het eerste gezicht. Intimiderend misschien. Want waarschijnlijk doen deze drie woorden jou twijfelen. Hoe spreek je ze effectief uit? Hoe spreek je me het “best” aan? Begrijpelijk. Maria-Cristina, MC, Maria of Cristina will do! Het is een atypische Roemeense combinatie.

🎵 Mamma Mia, here I go again 🎵

Na 6 jaar secundair onderwijs, mocht ik de grote sprong maken naar het hoger onderwijs. De zoektocht naar een opleiding waar ik vol goesting mezelf kon geven vergelijk ik met een “first date”. Waarom? Je kent elkaar nog niet zo goed. Je wilt het beste van jezelf laten zien. Een goede indruk maken. Het enige verschil tussen het kiezen van een opleiding en “the first date” is de “relatietermijn”. 🤗

Na lang zoeken, links en rechts swipen, kwam ik bij de opleiding Communicatie van Howest terecht. Overtuigend en leerrijk programma, dicht bij de deur (Roeselare-Kortrijk) en vriendelijke docenten. Verkocht!

🎵 I’m walking on sunshine, wooah! 🎵

Dankzij een gastcollege van Proud Mary over het belang van persona’s, heb ik voor het eerst Tina Fabry ontmoet. Ik was onder de indruk. Als je ooit Tina in het echt hebt gezien, dan begrijp je mij. Net als de zon, straalt zij warme energie uit. Tina verkoopt geen praatjes, ze weet waarvoor ze staat en maakt het duidelijk. Na haar gastcollege kreeg ik meteen de goesting om mijn stage aan te vatten bij Proud Mary. Ik moest ditmaal geen 2 keer nadenken. Proud Mary was top of mind. Geen plan B… Geen “wat als”. Ik greep meteen de kans om een connectie met Tina te maken. Een connectie op LinkedIn, maar ook buiten dat socialmediakanaal. Na een online chemistry meeting bleef de goesting groeien. Ik zit nu in mijn laatste stageweek en ik voel dat het vlammetje nooit zal uitgaan.

Besluit? Ontdek waar je goesting ligt en weet waarvoor je staat. Zoek een omgeving die jouw DNA vertegenwoordigt. Heb je het gevonden en ben je zeker dat het klikt? Smijt je dan voor 100%. Focus je op één prioritair project en wees trots op wat je hebt bereikt.

“All you need is Lof!”

See you later (alligator)!

Maria-Cristina

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB