Overzicht

Campfire Session #7 - Succesvol groeien door online leads te genereren

Afbeelding
Campfire

Online gezien worden om met je onderneming te groeien, is cruciaal. Onze twee in-house experts verduidelijken hoe je jouw bedrijf online in the spotlight kan zetten.

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Nood aan enkele tips? Ontdek het op de 7e editie van onze Campfire sessions!

What to expect?!

Hoe online leads genereren?
Jef Wallican
opent onze campfire en brengt een overzicht van de Ad Copy best practices, opzet van een lead generatie campagne en hoe je de chaotische online marketingfunnel kan ontleden met een simpel model. Hij zal je specifiek voorbeelden tonen van wat de pitfalls zijn op LinkedIn, Facebook en Google Ads. Hij toont je waar online marketing naartoe gaat in 2023 en hoe je je resultaten kan voorspellen. Als bonus eindigt hij met een paar growth hack tools die gratis koude leads genereren.

Gratis bezoekers op jouw website?
Is dat mogelijk of is het een fabeltje? Michiel Rondelez gaat dieper in op hoe je jouw bedrijf beter vindbaar kan maken op Google en legt uit hoe dit mysterieus proces werkt. Op het einde van de presentatie krijg je ook concrete tips mee die jij meteen kan toepassen voor jouw bedrijf!

What's next?
Afsluiten doet Tina Fabry met de TOP 8 Digital Trends die de toekomst mee vormgeven. Hoe implementeerbaar zijn deze trends in de digitale wereld voor een ondernemer? Is data king, en story queen? Of zitten we met een digital Game of Thrones? Dat zijn de kernvragen die Tina als expert marketing strategist en trendanalist kan beantwoorden. Kom te weten wat de opportuniteiten en gevaren zijn, en of dit voor jouw onmisbaar of ver-van-je bed is in jouw sector. Blijf op de hoogte. Laat je inspireren.

Afbeelding

Programma

19.00 u. - 19.30 u.
Onthaal met food & drinks

19.30 u. - 20.30 u.
Succesvol groeien door online leads te genereren door expert-duo Jef en Michiel.

20.30 u. - 20.45 u.
Pauze met nog meer food & drinks

20.45 u. - 21.15 u.
Tina brengt Top 8 Digital Trends die de toekomst mee zullen vormgeven.

21.15 u. - 22.00 u.
Q&A met aansluitend netwerkmoment.

Waar en wanneer?

Campfire #7 gaat door op maandag 5 december 2022 bij Fyr, Marialoopsesteenweg 18 in Tielt. We starten om 19u00.

Prijs: 40 euro (incl. btw) - Klanten komen gratis.

Gelieve het bedrag over te schrijven voor 5/12/22 op volgend rekeningnummer:
BE89 0016 5020 1685.

(Met vermelding : naam - bedrijfsnaam - Campfire 5 december 2022)

Let's meet by the campfire!

Afbeelding

Wie is Tina Fabry?

Tina is de trotse zaakvoerster van Proud Mary, een marketing- en communicatiebureau. Ze is een expert in het ontwikkelen van creatieve strategiën en de vertaling ervan in strategische creaties. Alles moet gefundeerd gebeuren, zeker als je creatief wil zijn. Meer dan 25 jaar ervaring met binnen- en buitenlandse klanten zoals Sleepy, Kinepolis, Museum Yper, Vandemoortele, Renewi, Gediflora, HLN … Tina is tevens afgestudeerd in Trendwatching, trendimplementatie en innovatie. Ze is gastdocent bij verschillende hogescholen en SBM, alsook Plato meter bij Voka.

Afbeelding

Wie is Jef Wallican?

Jef is lead Digital Performance Marketeer bij Proud Mary en haalt zijn digitale kunsten mee vanuit het zonnige Portugal. Hij startte zijn carrière bij een influencer marketing bureau, daarna ging hij aan de slag bij Vlerick Business School als Online Marketeer. Verantwoordelijk voor Social Media Management, Paid Advertising, Ad Copywriting, Digital Marketing Analyse en Media Buying. Na een periode bij WAX Interactive / SQLI als Digital Performance Marketeer waar hij voor oa Colruyt Group en Jaguar Land Rover werkte, vond hij zijn stekje bij Proud Mary. Hij is tevens ook Freelancer in Digital Marketing onder zijn professioneel pseudoniem Markid met klanten van Engeland tot Zuid-Afrika.

Afbeelding

Wie is Michiel Rondelez?

Michiel is Performance Marketeer binnen het Proud Mary team, met een expertise in SEO (search engine optimization). Hij helpt klanten dagelijks met het verbeteren van de zichtbaarheid en vindbaarheid van hun bedrijf, alsook denkt hij mee op strategisch vlak over de juiste toepassing van online marketing.
Als Freelancer werkt Michiel voor verschillende internationale bedrijven zoals: ExpressVPN, Shopify, Investopedia. Alsook biedt hij versterking aan verschillende Vlaamse lokale ondernemingen en beschikt over een eigen portfolio aan lead generatie websites.

meer over ons

Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6Campfire #6

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Oh Oh Oh,
I'm on fire

Afbeelding
Klaar om te groeien
Afbeelding
Wijn

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB