Overzicht

Campfire Session #6 - Your marketing & sales on fire

ProudMary_Campfire_6_Hoofdafbeelding

Marketing en sales zijn een onlosmakelijk duo. Ontdek de optimale marketing- en salesflow die je onderneming helpt groeien dankzij de tips en tricks van de experts. Daarna toetsen we de theorie aan de praktijk in een panelgesprek met zowel starters, doorstarters als ervaren ondernemers.

Wat mag je verwachten?

Tina Fabry, marketing expert zal de campfire openen met haar visie over marketing: het belang van je unieke verhaal, de noodzaak van een strategie én de implementatie ervan. Maar daar stopt het niet.

Stijn Verbrugghe, sales-expert van dienst, haakt in op het belang van een gerichte salesflow sàmen met de marketingflow. Hij zal tools aanreiken, het belang van het coachen van je medewerkers benadrukken, prospectie en sales-tips geven, en bespreken hoe je een deal kan sluiten, ...

Panel: we hebben een divers panel dat ook aan bod komt. Carmen Vermeersch van de groeiende onderneming Aluscreen, Oliva van in t' Wilde Weg, Christo, kunstenaar en organisator van Motel Moteur , Coach Helen Michel van Fyr en ondernemer Mike Matheeussen.

Music on fire! Muziek zit in ons DNA. We zijn verheugd deze keer Lo-Fi muzikant/producer Juul Wallican te verwelkomen. Hij heeft net zijn derde album uit en brengt het life op onze Campfire. Come and enjoy! Benieuwd? Beluister hier de single.

Waar en wanneer?

Deze campfire gaat door op dinsdag 30 augustus 2022 bij In 't Wilde Weg: Slow Flower Farm, Oude Maria's - Lindestraat 14 in Rumbeke. We starten om 19u00.

Prijs: 40 euro - Klanten komen gratis.

Gelieve het bedrag over te schrijven op volgend rekeningnummer:
BE89 0016 5020 1685.

(Gelieve de naam waarmee je bent ingeschreven in de beschrijving van de overschrijving te vermelden met als referentie "Campfire 30 augustus 2022".)

See you there? Schrijf je hieronder in! 👇🏻

Ik schrijf me in!

Programma

19.00 u. - 19.30 u.
Onthaal met food & drinks én een optreden van Lo-Fi muzikant Juul Wallican.

19.30 u. - 20.30 u.
YOUR MARKETING & SALES ON FIRE: Expertduo Tina Fabry & Stijn Verbrugghe. Geen marketing zonder sales, geen sales zonder marketing. Succesvol groeien dankzij de juiste marketing- en salesflow.

20.30 u. - 20.45 u.
Pauze

20.45 u. - 21.15 u.
Panelgesprek
* Carmen Vermeersch zaakvoerster van Aluscreen;
* Oliva van Slow Farm in 't Wilde weg;
* Christo, kunstenaar en organisator van Motel Moteur;
* Coach Helen Michel van Fyr;
* Ondernemer Mike Matheeussen, zaakvoerder van TEN, nio, ONiKi Studio, elva

21.15 u. - 22.00 u.
Q&A met aansluitend netwerkmoment.

ProudMary-Tina

Wie is Tina Fabry?

Tina Fabry is de trotse zaakvoerster van Proud Mary, een marketing- en communicatiebureau. Ze is een expert in het ontwikkelen van creatieve strategiën en de vertaling ervan in strategische creaties. Alles moet gefundeerd gebeuren, zeker als je creatief wil zijn. Meer dan 25 jaar ervaring met binnen- en buitenlandse klanten zoals Sleepy, Kinepolis, Museum Yper, Vandemoortele, Renewi, Gediflora, HLN … Tina is tevens afgestudeerd in Trendwatching, trendimplementatie en innovatie. Ze is gastdocent bij verschillende hogescholen en SBM, alsook Plato meter bij Voka.

Wie is Stijn Verbrugghe?

Stijn is Sales expert en -coach. Eigenlijk is Stijn al zijn hele leven een 'verkoper'. Hij vervulde verschillende verkoopfuncties bij onder andere TUI, Culligan en Honda. Daarna ging hij als coach aan de slag bij het huidige PMV/Z om pre-starters en starters te begeleiden bij de start van hun onderneming. Hij hielp hen oa met overnames en het opmaken van een sterk business- en financieel plan. In 2014 richtte hij samen met zakenpartner Niels Desmet Camellia S op. Hij zet zijn expertise ook in als Peter van Plato en klankbord van Bryo.

in 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde wegin 't wilde weg

In 't wilde weg
Campfire-WildeWeg
Weide-bewerkt
ProudMary-Campfire-Sprekers

Oh Oh Oh,
I'm on fire

Afbeelding
Klaar om te groeien
Afbeelding
Wijn

Ik wil gecontacteerd worden

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90

schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

BV Admiraal - Proud Mary
Sint Petrus en Paulusstraat 61
Roeselare
051 80 77 90
tina@proudmary.be

BE 0838.936.766
IBAN BE89 0016 5020 1685
BIC GEBA BE BB